TARIEVEN FOTOGRAFIE

 

Fotografie-opdrachten vinden plaats in de studio of op locatie. Prints van de foto's, op welk materiaal dan ook, kunnen in overleg worden geleverd. Foto's worden afgedrukt bij een professionele vakcentrale, dus kwaliteit gegarandeerd! Voor webdoeleinden (Facebook e.d.) kunnen de foto's ook in lage resolutie (800px) digitaal aangeleverd worden. Ook het samenstellen van fotoboeken (trouwreportages, portfolio, catalogi e.d.) behoort tot de mogelijkheden.

 

Fotografie in de studio €35

 

Duur: 20-30 minuten. Geschikt voor enkele portretfoto's, enkele kinderfoto's of een familie- of groepsfoto (maximaal 10 pers.)

 

Fotografie in de studio of op locatie vanaf €70

 

Duur: vanaf 1 uur. Voor uitgebreide familieshoots, opdrachten op locatie, zwangerschapsshoot, modellenshoot (portfolio), een serie foto's van kinderen, productfotografie of bedrijfsfotografie.

 

Voor bruidsreportages:

kijk op Bruidsfotografie voor meer info.

 

Reiskosten fotografieopdrachten op locatie boven 20 km vanuit Kerkrade € 0,35 per km.

 

Alle opdrachten zijn inclusief BTW.
Voor zakelijke opdrachten kunnen de foto's in overleg rechtenvrij verkregen worden.

 

Bel 06 175 66 140 of mail naar info(at)arnographics.nl voor een afspraak.

 

arnographics


 

Foto's afdrukken bij ArnoGraphics

 

Bij ArnoGraphics bent u verzekerd van 100% kwaliteitsafdrukken. Enkele dagen na de fotoshoot kunt u de foto's in alle rust op de bestelwebsite bekijken en bestellen. Niet alleen foto's, ook de mooiste wanddecoraties zoals canvas of op aluminium. Betalen kan gemakkelijk via Ideal, Paypal, Mastercard of VISA.

In de studio informeren wij u graag over de mogelijkheden.

 

Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van ARNOGRAPHICS zijn de Algemene Voorwaarden Fotografie van toepassing

 

 

Design: ARNOGRAPHICS

 

home - portfolio - contact

 

(c) ARNOGRAPHICS 2016