FINE ART PORTRET

 

Een Fine Art Portret komt anders tot stand dan de reguliere portretten. Om een concept te maken dat uiteindelijk een uniek kunstwerk aan de muur moet worden kom ik graag eerst bij u thuis op bezoek. Om u in uw eigen omgeving te leren kennen en te achterhalen wat uw verhaal is. Misschien heeft u zelf al ideeën, die kunnen ook tijdens een kenningsmakingsgeprek in de studio besproken worden. Op basis daarvan maak ik een uniek en creatief kunstwerk voor aan de muur. Op welk materiaal en in welk formaat dan ook.

fine_art_portret


Studiofotografie modelfoto: ARNOGRAPHICS

 

HET PROCES


De fotografie kan, geheel naar eigen wens, bij u thuis, op een bijzondere locatie of in de studio gedaan worden. U wordt betrokken bij het gehele proces, u beslist zelf welke foto's voor het uiteindelijke beeld gebruikt worden. Samen komen we dan uiteindelijk tot een resultaat waar u ook uw eigen inbreng in heeft gehad. Zo wordt het proces tot aan het eindresultaat ook voor u een leuke ervaring en herinnering! Of het nou een dramatisch portret betreft, een iconische vintage plaat of spannende sensuele foto's, álles is mogelijk!


FineArt Portret ARNOGRAPHICS

Studiofotografie modelfoto: ARNOGRAPHICS

KOSTEN OP AANVRAAG


U begrijpt dat dit proces meer tijd vergt dan het standaard portret. Voorbereiding, reistijd, de fotoshoot en de nabewerking nemen al snel 3 tot 5 uur in beslag.  De kosten van zo'n Fine Art portret zijn dan ook op aanvraag en kunnen pas geraamd worden na het kenningsmakingsgesprek. En geen vrees, alles wordt natuurlijk volledig discreet verwerkt! 

 

Meer informatie over deze bijzondere fotoshoot, stuur een mail naar info@arnographics.nl

Studiofotografie modelfoto: ARNOGRAPHICS

Studiofotografie modelfoto: ARNOGRAPHICS

 

home - info - contact


(c) ARNOGRAPHICS 2023